Yeni Kandıraspor’a durmak yasak

5 Temmuz 2021 Saat: 07:25
Yeni Kandıraspor’a durmak yasak
İlimizin seçkin kulüplerinden Yeni Kandıraspor , pandemi sonrası hayatın normale dönmesiyle birlikte antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürüyor

Pandemi sonrası hayatın normale dönmesi ve yasakların kalkmasıyla birlikte Yeni Kandıraspor antrenmanlarına yeniden başladı. 3 hafta önce çalışmalarına start veren kırmızı-beyazlı ekip idmanlarını Kandıra Stadı’nda sürdürüyor. Uzun yılladır Kandıra futboluna hizmet eden antrenör Hüseyin Akın,” Yiğit Özcan deyince hem Kandıra hem Kocaelispor akla gelir. Önemli olduğu için bunu belirtmek istedim. Çalışmalarımıza 16 Haziran'da başladık. Yaklaşık 150 sporcumuz var. Lige katılacak bir gurubumuz var. Futbol okulları için gelen çocuklarımız var. Çalışmalarımız akşam üzeri yapıyoruz.

ADNAN TURAN’A TEŞEKKÜR
Akın sözlerinin devamında şunları söyledi: “ Amacımız Kandıra'da ne kadar çocuğumuzu sportif ve sosyal faaliyetlere katılabiliyorsa onu gerçekleştirmek. Esra Kaçar, Samet Kürek, Tansu Okan hocamız desteğini veriyor. Çocuklarımızın mutluluğu bizi mutlu ediyor. Biz U-15'e kadar takım çıkarıyoruz. Ayrışma olmuyor. Daha önce bunun sıkıntılarını yaşadık. Kulübümüzün ayakta kalması için destek olan sporcu velilerimize Kandıra sevdalısı yardımseverlere ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YOĞUN İLGİ VAR
Kulübün Bayan antrenörü Esra Kaçar" Çalışmalarımız iyi gidiyor. Üçüncü haftamızı geride bıraktık. Çok yoğun ilgi var. Aileler ve çocuklar pandemi sürecinde sıkılmış durumdalar. Antrenmanlarımızın başlamasıyla birlikte yoğun talep var. 7 yaşından itibaren 15 yaşına kadar kulübümüze sporcu kabul ediyoruz. Hafta içi ve Cumartesi günü olmak üzere 6 gün çalışma yapıyoruz. 150 sporcumuz var şu an ama gün geçtikçe artarak çoğalıyoruz” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız