Şehidimizi binler uğurladı

10 Şubat 2016 Saat: 18:20
Şehidimizi binler uğurladı
Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün gece teröristlerle girilen çatışmada 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı 1. Hudut Taburu’nda vatani görevini sürdüren Gölcük İhsaniye’li Er Arif Subaşıoğlu teskeresine 28 gün kala şehit düştü. Acı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün gece teröristlerle girilen çatışmada 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı 1. Hudut Taburu’nda vatani görevini sürdüren Gölcük İhsaniye’li Er Arif Subaşıoğlu teskeresine 28 gün kala şehit düştü. Acı haberin verildiği baba evi Türk Bayrakları ile donatıldı.

Şırnak İdil ilçesinde dün gece bölücü terör örgütü ile askerlerin girdiği çatışmada yaralanan 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı 1.Hudut Taburu’nda görevli Er Arif Subaşıoğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Acı haber Şubaşıoğlu’nun Gölcük İhsaniye’deki evine İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından ulaştırıldı. Acı haberi alan Arif Şubaşıoğlu’nun ailesi yasa boğulurken, şehidin baba evi Türk Bayrakları ile donatılıldı.

ÇATIŞMADA YARALANDI KURTARILAMADI
Şehit ailesine acılı haberi veren Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı bir kez daha acılı haber ile sarsıldıklarını dile getirerek, “Milletimizin başı sağolsun. Bir şehit haberimiz daha oldu. Yaklaşık 00.00 sularında ailemize bilgi vermek için Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız ile beraber ailemize bilgi intikal ettirdik. Şehidimiz Arif Subaşıoğlu, 1995 doğumlu. Şırnak Cizre bölgesi 172.Zırhlı Tugay Komutanlığı 1.Hudut Taburu’nda görevli bir askerimiz. Dün akşam saatlerinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen bir çatışmada maalesef şehadet şerbetini içmiştir. Mekanı cennet olsun,milletimizin başı sağolsun. Acımız büyük kuşkusuz” dedi.

BABA EVİNE GETİRİLDİ
Terör örgütü PKK ile Şırnak’ın Cizre ilçesinde girilen çatışmada şehit düşen Er Arif Subaşıoğlu’nun cenazesi dün 15.30 sularında askeri uçakla Cengiz Topel Havaalanı’na getirildi. Şehidin cenazesi yoğun kalabalık tarafından karşılanıp teröre lanet sloganları eşliğinde Gölcük İhsaniyede ki baba evine getirildi. Baba evine getirilen şehidin naaşı daha sonra İhsaniye Kent Meydanın’da kılınan namazın ardından İhsaniye Merkez Mezarlığına defnedildi.

PROTOKOL AKIN ETTİ
Şehidin cenaze törenine; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP eski milletvekili Lütfü Türkkan, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı ile birçok vatandaş katıldı.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
alisekender11.02.2016 23:11

öncelikle ülkemizin başı sapolsun ailesine dayanma gücü mekanı cennet onların şehit düşmesine vesile olan herkesin allah belasını versin