Ömer Akmanşen görevine başladı

17 Ağustos 2021 Saat: 11:12
Ömer Akmanşen görevine başladı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ömer Akmanşen görevine başladı. Çiçeklerle karşılanan Akmanşen, ilk olarak müdür yardımcıları ile toplantı yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne atanmasının ardından yerine getirilen İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen görevine başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki makamına öğleden sonra saat 14.40’ta gelen Akmanşen, müdür yardımcıları ile ilk toplantısını yaptı. Çiçeklerle karşılanan Akmanşen, yeni dönem ile ilgili bir açıklama yapmadı.

İLK TOPLANTISINI YAPTI
Ömer Akmanşen’in İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan da İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Sabah saatlerinde görevine başlayan Özkan’ın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ise öğleden sonra koltuğuna oturdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekalet eden Sadık Akar, göreve başlayan Akmanşen’i çiçek takdim ederek karşıladı. Akmanşen, koltuğuna oturduktan sonra ilk olarak müdür yardımcıları ile toplantı yaptı.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız