Muhalefetin Kocaeli ilgisi! Bir haftada 3 genel başkan gelecek

24 Haziran 2021 Saat: 06:36
Muhalefetin Kocaeli ilgisi! Bir haftada 3 genel başkan gelecek
Kocaeli, bir hafta içinde muhalefet partilerinin liderlerine ev sahipliği yapacak. Kemal Kılıçdaroğlu yarın (perşembe), Meral Akşener 26 Haziran ve 1 Temmuz, Ali Babacan ise 29 Haziran’da ilimizde olacak.

CHP- Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, uzun zamandır programlanan Kocaeli ziyaretini yarın yapacak. Saat 09.30’da Hegsagone Otel’de, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova kanaat önderlerini dinleyecek olan Kılıçdaroğlu, Hereke ve Karamürsel’de de çeşitli toplantılara katılacak.

İYİ PARTİ- Genel Başkanı Meral Akşener, bir haftada iki kez memleketini ziyarete gelecek. 26 Haziran’da İYİ Parti İl Balkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlunun düğününe katılacak Akşener; Gebze, Körfez ve Karamürsel’e uğrayacağı Kocaeli programını ise 1 Temmuz’da gerçekleştirecek.

DEVA PARTİSİ- Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan da, 29 Haziran’da ilimizde olacak ve gün boyu ziyaretlerde bulunacak.

Ziyaretine saat 10.00’da Gebze’de başlayacak olan Babacan, ilçe binasını açtıktan sonra esnafla buluşacak. Babacan, İzmit’te Fethiye ve İstiklal Caddesi esnaflarına uğrayacak, saat 17.00’de il binasında basın mensuplarıyla buluşacak.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız