Meslekte 30, 40 ve 50 yılını dolduran veterinerler ödül aldı

13 Eylül 2021 Saat: 07:55
Meslekte 30, 40 ve 50 yılını dolduran veterinerler ödül aldı
Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası’nın dayanışma gecesi ve meslek ödülleri töreni önceki akşam KOTO Beytül Bahçe’de yapıldı. Çok sayıda veteriner hekimin katıldığı gecede meslek hayatının 30, 40 ve 50 yılını dolduran veteriner hekimlere plaket

1994 yılından beri faaliyet gösteren 330 üyesi bulunan Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası, meslekte 30, 40 ve 50 yılını dolduran meslektaşları için bir dayanışma gecesive ödül töreni tertip etti. Dayanışma gecesi ve meslek ödülleri töreni, Kocaeli Ticaret Odası Beytül Bahçe’de gerçekleştirildi. Geceye Büyükşehir Belediyesi BaşkanVekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Cevat Altıntaş, İzmit Veteriner İşleri Şube Müdürü Mehmet Çetinkaya Derince Veteriner Kontrol Noktası Müdürü İbrahim Ertuğral, İzmit İlçe Tarım Müdürü Fethi Polat, Gebze İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Kandıra İlçe Tarım Müdürü Ercan Aydın, TOÇ-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı ve oda kurultay delegesi Ceyhun Arabacı ve çok sayıda davetli katıldı. Geleneksel hale getirilmek istenen etkinliğin ilkinde katılımın yüksek olması, organizasyonu gerçekleştirenleri de sevindirdi.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”
Veteriner hekimlerin gecesi, Oda Başkanı Mehmet Bostancı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Bostancı, “Sağlıklı hayvan, sağlıklı gıda, sağlıklı insan ile sağlıklı toplum ile çevre sağlığı ve biyogüvenlik konusunda veteriner hekimler çok önemli çalışmalara imza atmaktadır. Tüm dünyada yaşanan Covid-19 salgını da bir kez daha, veteriner hekimsiz insan sağlığının ve refahının olamayacağını göstermiştir. Tüm bu süreçte meslektaşlarımız olağan üstü bir gayret sarf etmektedir. İlimiz genelinde de üzerimize düşen her ne olursa olsun yapmaya hazırız” dedi.

50 YILINI DOLDURAN
Turan ÜNAL

40 YILINI DOLDURANLAR
Ahmet Turan BÖLÜKBAŞI

Bahri TÜRKYILMAZ

Fahri ŞEN

Yüksel ULUÇAY

30 YILINI DOLDURANLAR
Hüseyin KIRIKKAYA

Dr. Birol KALELİOĞLU

Dr. Hatice KALELİOĞLU

Nizamettin ASLAN

Cemal ALPAY

Cevat ALTINTAŞ

İbrahim BİRGÜL

Aysel ILGAZ

Kamil ŞEKER

Nihat DOĞAN

Basri ÖZ

Engin CANTÖRÜ

Gökhan GÜZEL

Fatma DİLBER

Metin ERDOĞAN

Dr. Rüştü TAŞTAN

Akın Ziya ÜNAL.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız