Kocaeli'de 151 okulda tadilat var

8 Ağustos 2021 Saat: 23:34
Kocaeli'de 151 okulda tadilat var
Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim sezonu başlamadan il genelindeki 151 anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, kütüphane ve okul laboratuvarında tadilat başlattı. Tadilat çalışmaları bazı okullarda tamamlanırken, bazı okullarda ise hala devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim ve öğretim yılı başlamadan okullarda yapılması gereken tadilatlar için çalışmaların sonuna geldi. Birçok okulda tadilat çalışmaları biterken, bazı okullarda ise hala devam ediyor. 12 ilçede 15'i anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, okul laboratuvarı ve ilçe kütüphanesinde tadilat çalışmaları yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eylül ayında başlayacağı açıklanan yüz yüze eğitim için de hazırlıklarını yürütüyor.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı öncesinde başlatılan hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Okulların sorunsuz bir şekilde eğitim yılına hazır olması için yapılan tadilatların büyük bölümü tamamlandı. İlçeler arasında en fazla okul İzmit’te, en az okul ise Kandıra’da tadilata alındı.

İzmit’te 32, Gebze’de 16, Darıca’da 11, Dilovası’nda 9, Çayırova’da 14, Körfez’de 8, Derince’de 9, Karamürsel’de 9, Gölcük’te 12, Başiskele’de 9, Kartepe’de 18, Kandıra’da ise Kaymaz Araman İlkokulu, Eğercili Namık Kemal İlkokulu, Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 151 okul tadilata alındı.

İZMİT OKULLARI
İbrahim Oğultürk Kütüphanesi, 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ek binası, Ulubatlı Hasan Ortaokulu, İzmit Şehit Ümit Balkan Ortaokulu, Yenimahalle İlkokulu, 7. Boru İlkokulu, Şehit Öğretmen Erkan Aydın İlkokulu, Gündoğdu İlkokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Muammer Aksoy İlkokulu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yarbay Refik Cesur İlkokulu, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu, Rehberlik Araştırma Merkezi, 30 Ağustos Ortaokulu, Bayraktar İlkokulu, Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu, Farabi İlkokulu, Ford Otosan İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ergin Komut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Anaokulu, İlk Adım Anaokulu, Alikahya İlkokulu, Ulugazi İlkokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu, Topçular İlkokulu.

GEBZE OKULLARI
Diler Demir Ortaokulu, Arif Nihat Asya Ortaokulu, Şehit Polat Özbek İlkokulu, Zafer İlkokulu, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alaattin Kurt Anadolu Lisesi, Kirazpınar İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Molla Fenari Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kargalı İlkokulu, İhracatçılar Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Mimar Sinan İlkokulu, Şehit Polat Özbek İlkokulu, Yücel Boru Fen Lisesi.

DARICA OKULLARI
Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bağlarbaşı Ortaokulu, Darıca Ortaokulu, Kemal Aligül İlkokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu, Cemil Meriç İlkokulu, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu, Sarkuysan İlkokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Lisesi Laboratuvarı.

DİLOVASI OKULLARI
Tavşancıl Marshall Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Demirciler İlkokulu, Dilovası Hasan Ali Yücel İlkokulu, Şehit Ömer Özavcı İlkokulu, Dilovası Yahya Kaptan İlkokulu, Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulu, Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Tavşancıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

ÇAYIROVA OKULLARI
24 Kasım Ortaokulu, Hanife Soykan Ortaokulu, Şehit Davut Ali Karadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şekerpınar TOKİ Anaokulu, İstiklal İlkokulu, Çayırova Ortaokulu, Güzeltepe Akçakoca İlkokulu, Tahsin Tahran Ortaokulu, Yapı Kredi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ertuğrul Kurtoğlu Anadolu Lisesi, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi, TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yeni Mahalle Ortaokulu.

KÖRFEZ OKULLARI
Atatürk Ortaokulu, Yarımca Anadolu Lisesi, Yarımca Anaokulu, Yukarı Hereke İmam Hatip Ortaokulu, Nene Hatun İlkokulu, Ahmet Taner Kışlalı İlkokulu, Mehmet Zeki Obdan İlkokulu, Emlak Konut Anadolu İmam Hatip Lisesi.

DERİNCE OKULLARI
Derince Özel Eğitim Uygulama Okulu, Fatih İlkokulu, Derince Yunus Emre İlkokulu, Derince Kocaeli Anneleri Anaokulu, Mevlana Ortaokulu, Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hikmet Ulubay Ortaokulu, Nene Hatun İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu.

KARAMÜRSEL OKULLARI
Kızderbent Fuel-Oil İlkokulu, Amiral İlkokulu, Güzel Kıyı Ortaokulu, Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hamidiye Ortaokulu, Akçat İlkokulu, Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulu, Bekir İlhami-Fatma Nedime Calp İlkokulu, Yalakdere Ortaokulu.

GÖLCÜK OKULLARI
Mehmet Akif Ortaokulu, Cahit Külebi Ortaokulu, Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu, Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu, Hamidiye Ortaokulu, Tersane Ortaokulu, Gölcük Fen Lisesi, Değirmendere Atatürk Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Lisesi, Barbaros İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu laboratuvarı.

BAŞİSKELE OKULLARI
Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gül Bahçesi Anaokulu, Başiskele Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yeşilkent İlkokulu, Vali İhsan Dede İlkokulu, Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar İlkokulu, Vali İhsan Dede İlkokulu Bilgisayar laboratuvarı, Başiskele TÜPRAŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

KARTEPE OKULLARI
Gazi İlkokulu, Fatih İlkokulu, Ali Güneri İlkokulu, Eşme Yeni Yüksek Tepe Anaokulu, Türk Fransız Kardeşlik Ortaokulu, Leyla Sarıgöl İlkokulu, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Maşukiye Anadolu Lisesi, Hacı Halim Karsu İlkokulu, Dürdane Özdilek Ortaokulu, Arslanbey İlkokulu, Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi, Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gazi İlkokulu, Gülbahar Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hasanpaşa İlkokulu.

KANDIRA OKULLARI
Kaymaz Araman İlkokulu, Eğercili Namık Kemal İlkokulu, Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız