Kandıralı Güreşçiler Milli Takım Kamp Seçmelerinde

7 Nisan 2021 Saat: 23:59
Kandıralı Güreşçiler Milli Takım Kamp Seçmelerinde
Kandıralı güreşçiler M. Boran Elmas ve Hüseyin Sevilmiş, U-15 küçük yıldızlar serbest güreş milli takım kamp seçmesi turnuvasında Kandıra’yı ve Kocaeli’yi temsil edecekler.

Kandıralı güreşçiler M. Boran Elmas ve Hüseyin Sevilmiş, U-15 küçük yıldızlar serbest  güreş  milli takım kamp seçmesi  turnuvasında Kandıra’yı ve Kocaeli’yi temsil edecekler.

07-08 Nisan tarihlerinde Antalya Kemer’de yapılacak olan U-15 küçük yıldızlar serbest  güreş  milli takım kamp seçmesi  turnuvasına Kandıra güreşçileri, 68 kiloda M. Boran Elmas, 48 kiloda Hüseyin Sevilmiş, Kandıra’yı ve Kocaeli’yi temsil edecekler. Pandemi nedeniyle yaş gruplarında gruplar ve Türkiye şampiyonaları yapılamamıştı. Sporcular gerekli pandemi önlemleri alınarak ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek milli takım kamp kadrosuna girmek için mindere çıkacaklar.

HEDEF MİLLİ TAKIM

Hedeflerinin milli takım kamp kadrosuna katılabilmek için turnuvada ilk 3 dereceye girmek olduğunu belirten antrenörler Mustafa  Peşmen ve Özer Ay, desteklerini esirgemeyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş e ve tüm güreş sever Kandıra halkına teşekkür ederek Kandıra güreşinin çok daha iyi yerlere geleceğini söylediler.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız