Kandıralı Ceren Avrupa Birincisi

24 Ağustos 2021 Saat: 19:48
Kandıralı Ceren Avrupa Birincisi
Kandıralı Ceren Akarsu, Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonasında aldığı birincilik sonrası, Polonya’da yapılan halter şampiyonasında da Avrupa Birincisi oldu.

Bursa’da Türkiye Halter Federasyonu tarafından 14-19 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlediği U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonasında 40 kilogramda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor haltercilerinden Kandıralı Ceren Akarsu, koparmada 40, silkmede 53 kilogram, genel toplamda ise 93 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılı sporcu elde ettiği başarı ile Milli Takım kapısını da araladı.

KANDIRALILARI SEVİNCE BOĞDU
Kandıra İlçesi Balaban Mahallesi Kocaoğlu Köyü'nde oturan 17 yaşındaki Ceren Akarsu, Türkiye birinciliği sonrasında hedefinin milli takım ile yeni başarılar kazanmak olduğunu söyledi. Ceren, yaklaşık 2 ay önce söylediği hedefini önceki gün Polonya’da gerçekleştirdi. Polonya’da gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Ceren Akarsu toplamda 105 kg kaldırarak birinci oldu. Polonya’da bayrağımızı dalgalandıran ve altın madalya kazandırarak göğsümüzü kabartan Ceren Akarsu’yu bizlerde tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız