İzmit Meclisi’nde yeni atamalar yapıldı

8 Eylül 2021 Saat: 06:47
İzmit Meclisi’nde yeni atamalar yapıldı
İzmit Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı bugün CHP Grup Başkanvekili Necat Çakır’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda ise yeni görev atamaları yapıldı.

İzmit Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı bugün İzmit Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. 18 gündem maddesi görüşülen meclis, İzmit Belediyesi Fatma Kaplan Hürriyet’in Ankara’da olması nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Necat Çakır’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Görüşülen 18 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısının ise 5 Ekim tarihinde yapılacağı duyuruldu.

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
Sarışeyh Mahallesi 2022 nolu parsel ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yazısı ,Sapakpınar Mahallesi, 102 ada, 3 no’lu ve 103 ada 3 no’lu parseller ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yazısı, 2022 yılı tarife cetveli ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısı, 2020-2024 Stratejik Planının Güncellenmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün yazısı, Çubuklu Bala Mahallesi, 104/22 parsel alanına yapılan parka isim verilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yazısı, İzmit-Alikahya Atatürk (tapuda Durhasan) Mahallesi, 650 ada 8 no’lu parseldeki Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yazısı komisyona havale edildi.

KOMİSYONDAN OY BİRLİĞİYLE GELDİ
Haldun ALAGAŞ isminin unvanına uygun bir yere verilmesi ile ilgili Kırsal Hizmetler ve İsimlendirme Komisyonu’nun raporu, Çağırgan Mahallesi, 1430 nolu 4497 metrekarelik parselin satışı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu ve Çocuk Evleri Kuruluş ve İşleyişi Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu komisyondan oy birliğiyle geldi.

YENİ ATAMALAR YAPILDI

Ulaştırma Müdürü Ümit Fındık Zabıta Müdürü olarak atandı.
Zabıta Müdürü Nihat Kaymak Ulaşım Hizmetleri Müdürü olarak atandı.
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü olarak atandı.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ayşegül Kesim Belediye Tiyatro Müdürü olarak atandı.
Muhtarlık İşleri Müdürü Onur Kardeşlik İşletme ve İştirakler Müdürü olarak atandı.
İşletme ve İştirakler Müdürü Server Yıldırım Muhtarlık İşleri Müdürü olarak atandı.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız