Feci kazada ölen ve yaralanan Kocaelililerin isimleri belli oldu

9 Ağustos 2021 Saat: 00:16
Feci kazada ölen ve yaralanan Kocaelililerin isimleri belli oldu
Balıkesir-Edremit Çevreyolundaki kazada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların isimleri belirlendi.

Balıkesir-Edremit Çevreyolundaki kazada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların isimleri belirlendi. Cenazelerin büyük çoğunluğu ailelere teslim edildi.

KAZADA ÖLEN KOCAELİLİLER
Ölenler arasında Kandıra çamkonak köyünden İzmit Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet eden emekli öğretmen Ahmet Yağlıdere (65), Başiskele'de ikamet eden Ahmet Işıklar ve eşi Nilay Işıklar, Fransa’dan İzmit’e tatile gelen ve İzmit Otogarı’ndan İzmir’e yola çıkan Sevim Kızılırmak, Melisa Kızılırmak ve Ozan Kızılırmak bulunuyor. Kızılırmak ailesiyle birlikte olan Keyna Duvakuf ise yaralandı. Kazada yaralanan ve İzmitli olan Ece Nur Ergin ise ambulansla tedavisi için İzmit'e getirildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Ahmet Yağlıdere'nin kızı Merve Yağlıdere de yaralandı.

CENAZE İÇİN GELMİŞLERDİ, DÖNÜŞTE HAYATLARINI KAYBETTİLER
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Feruz Demir ve eşi Kamuran Demir'in geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Zaimoğlu Sağlık Kabini'nin kurucusu Reşit Zaimoğlu'nun cenazesi için İzmir'den İzmit'e geldiği, birkaç gün konakladıktan sonra İzmir'e geri dönüş için bindikleri otobüste hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

ÖLENLERİN İSİMLERİ
Kazada hayatını kaybeden vatandaşların isimleri şu şekilde belirlendi:

Ahmet Yağlıdere, Hatice Çelikörs, Kamuran Demir, Şennur Tokur, Feruz Demir, Ozan Ahmet Kızılırmak, Akın Duru, Cengiz Umut, Ahmet Işıklar, Nurten Eruçar, Bilge Toker, Nilay Işıklar, Melissa Kızılırmak, Sevim Kızılırmak ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak kayıtlara geçti.

YARALILARIN İSİMLERİ
Kazada yaralananların isimleri de, Serenay Erden, Yeşim Demir, Ayşe Kesgin, Keyna Davakuf, Özer Azbayrak, Eray Erden, Cemal Tuna, Ahmet Cengiz Çeliköz, Merve Yağlıdere, Didem Özcan (Taburcu), Ayşegül Kısa (Taburcu), Gülce Naz Öcal (Taburcu), Aynur Yazan (Taburcu), Göknur Duranlar ( İstanbul'a sevk), Ece Nur Ergin (İzmit'e sevk) ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak belirlendi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız