CHP İl Örgütü yangın mağduru balıkçıları ziyaret etti

30 Temmuz 2021 Saat: 09:17
CHP İl Örgütü yangın mağduru balıkçıları ziyaret etti
Kandıra Bağırganlı Limanı'nda meydana gelen yangında barınakları kullanılamaz hale gelen balıkçıları CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, partililer ile birlikte ziyaret etti.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Gökhan Darcan, CHP Kandıra İlçe Başkanvekili Sedat Çetinkaya ve partililer iki gün önce soğuk hava deposunda arıza sebebi ile meydana gelen yangında kullanılmaz hale gelen, Kandıra Bağırganlı Limanı'ndaki barınakların sahipleri ve balıkçıları ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin Güvenli Limanı CHP hareketi kapsamında Hopa'dan yola çıkan Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile CHP Kocaeli'nin ziyaret ettiği balıkçılar bu zor günlerde de kendilerini yalnız bırakmadıkları için tüm CHP örgütüne teşekkürlerini sundu. Balıkçılar, Başkan Yıldızlı ve partililere kooperatife ait barınaklarda çıkan yangın ve sonrasında oluşan hasar hakkında bilgi verdi.

Yetkililerden destek beklediklerini ifade eden balıkçılar, "Daha önce milletvekili Barış Karadeniz ile yaptığınız ziyaret sonrası dinleyerek birçok talebimizi gündeme taşıdığınızı gördük. Çıkan yangın sebebi ile maddi ve manevi büyük mağduriyet yaşıyoruz. Kooperatifin bu hasarı giderecek gücü yok. Sesimizi duyurun" açıklamasında bulundu.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız