BTP’de il kongresi 31 Ekim’de

16 Eylül 2021 Saat: 13:13
BTP’de il kongresi 31 Ekim’de
BTP’de bu ay sonunda Kandıra, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da ilçe kongreleri yapılacak. 31 Ekim’de gerçekleşecek olan il kongresine ise BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş da katılacak

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl yönetimi, Gebze Antik Kafe’de partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya BTP İl Başkanı Muharrem Can, İzmit İlçe Başkanı Cahit Barutçu, BTP Gebze İlçe Başkanı Adem Bulut, BTP Darıca İlçe Başkanı Volkan Yılmaz, Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ile partililer katıldı.

GENEL BAŞKANINI ANLATTI
Toplantıda konuşan il başkanı Muharrem Can, “Bölgemizi gezmeye ve temas kurmaya devam ediyoruz. Bu ay sonu itibariyle 5 ilçe kongremizi daha tamamlayacağız. Gebze’de önemli bir kadromuz var. Merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş memleketimiz için çok mücadele verdi, şimdi ise genel başkanımız Hüseyin Baş aynı şekilde çalışıyor. Kendisi geleceğe damga vuracak bir siyasi lider” şeklinde konuştu.

“GEBZE’DE PARTİMİZE BÜYÜK İLGİ VAR”
BTP İl Başkanı Muharrem Can, “31 Ekim tarihinde il kongremizi, genel başkanımız Hüseyin Baş’ın katılımı ile yapacağız. Öncesinde Kandıra, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da kongrelerimiz olacak. Sizlerden isteğim aynı şekilde çalışmaya devam etmek. Gebze’ye sık sık gelmeye devam edeceğim. Gebze’de partimize ciddi bir ilgi var” diyerek sözlerini tamamladı.

“GEBZE BÜYÜK BİR MARKA”
Öte yandan toplantıda söz alan Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, “Gebze çok değerli bir kent, sanayinin başkenti olan bir şehir. Gebze olmadan, Kocaeli de olmaz, Türkiye de olmaz. Tarihi değerleriyle, sanayisiyle, potansiyeliyle Gebze büyük bir marka. Ayrıca Gebze siyasete de yön veriyor” şeklinde konuştu.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız