AK Parti Kocaeli teşkilatları bayramlaştı

22 Temmuz 2021 Saat: 06:25
AK Parti Kocaeli teşkilatları bayramlaştı
AK Parti Kocaeli teşkilatları il başkanlığının ev sahipliği yaptığı programla bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı'nın 2. gününde parti teşkilatları bayramlaşmasını gerçekleştiren AK Parti Kocaeli teşkilatları geniş bir katılımla bayramlaşma programını tamamladı. Bayramlaşma programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kartepe Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Kocaman, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve yüzlerce parti teşkilatlarına üye isim katılım sağladı.

PARTİLİLERİ UYARDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasında koronavirüs tehdidinin devam ettiğini hatırlattı ve alandaki partilileri bayramlaşma konusunda uyardı. Başkan Büyükakın konuşmasında "Uzunca bir ara verdik, bir araya gelemedik ama bugün hamd olsun bir aya geldik ama henüz pandemi bitmiş değil. Allah rızası için dikkat edin. Henüz tokalaşacak, sarılacak noktaya gelmedik. Aşılama sürecinde sona geldiğimizde çok daha rahat olacağız ama biraz daha sabretmeliyiz. Lütfen tokalaşma yapmayalım" ifadelerini kullandı. Başkan Büyükakın aşılama sürecinin devam ettiğini ve bazı vatandaşların bu konuyla ilgili çekinceleri olduğunu ifade ederek "Aşı hakkındaki şehir efsanelerine inanmayalım. Eğer çevrenizde aşı olmak istemeyen varsa, tereddütleri olan varsa lütfen bunlara itibar etmesin. Bütün milletvekillerimiz oldu, ben üçüncüyü olacağım, Sayın Cumhurbaşkanımız oldu. Sizlerin de tereddütleri olmasın" dedi.

HENÜZ SONA ERMEDİ
Bayramlaşma programında son olarak söz alan AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek de konuşmasına henüz pandeminin sona ermediğini hatırlatarak başladı. Konuşmasının devamında "Ben vaka haritasını devamlı takip ediyorum Kocaeli hala turuncu. Bizim temennimiz aşılama arttıkça Kocaeli'nin mavi, en kötü ihtimalle sarı olması" ifadelerini kullandı. Konuşmasının devamında geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde olduğunu belirten Emine Zeybek "Kıbrıs çok anlamlı ve çok duygu yüklüydü. Dün akşam Cumhurbaşkanımız dönüş uçağında sizlere bayramlarınızı tebrik ettiğini iletmemizi istedi. Bayramınız mübarek olsun" dedi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız