2021 KPSS sonuçları açıklandı

16 Eylül 2021 Saat: 13:06
2021 KPSS sonuçları açıklandı
ÖSYM Başkanı Halis Aygün, KPSS sonuçlarının açıkladığını duyurdu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ağustos ayında gerçekleşmişti. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, KPSS sonuçlarının açıkladığını duyurdu.

ÖSYM Başkanı Aygün, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli KPSS adaylarımız, Ağustos ayında ardışık üç hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 2021-Kamu Personel Seçme Sınavı sınav sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını 'https://sonuc.osym.gov.tr' sayfamızdan öğrenebilirler. Sınav sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sonuçlar ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden görüntülenebiliyor. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebiliyor. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ile KPSS puanları yer alıyor. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız