Vali Aksoy, İl İdare Kurulu'nu topladı

29 Mart 2020 Saat: 00:21
Vali Aksoy, İl İdare Kurulu'nu topladı
Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ve kararlarla ilgili Genişletilmiş İl İdare Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bugün saat 09.00'da tüm valiliklerde, koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için eş zamanlı olarak önce il idare kurullarının ardından pandemi kurullarının toplanacağını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, il idare kurullarında, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması, bugüne kadar alınan tedbirlere vatandaşların en üst düzeyde riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular görüşülecek.

VALİ AKSOY BAŞKANLIK YAPTI

Kocaeli'de ise koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler ve kararlarla ilgili Genişletilmiş İl İdare Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Suat Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Tarım ve Orman İl Müdürü Kerim Mete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve İl İdare Kurulu Müdürü Yunus Güneş katıldı. Toplantıda koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması, bugüne kadar alınan tedbirlere vatandaşların en üst seviyede riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular görüşüldü.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız