Sosyal Medya ile Paket Servis

3 Aralık 2020 Saat: 20:18
Sosyal Medya ile Paket Servis
Kandıra Çarşı Lokantası telefon ve sosyal medya üzerinden müşterilerinden sipariş alarak paket servis ve gel-al hizmeti veriyor.

İçişleri Bakanlığının, Korona Virüs kapsamında yayınladığı ek genelgeyle birlikte tüm lokanta, restoranlar ile pastane ve benzeri iş yerlerinin sadece "paket servis" ve "gel-al" hizmetine başladı. İlçemizde hizmet veren bazı restoran, lokanta ve pastaneler müşterilerine hizmet vermek için çeşitli yöntemlerle müşterilerine ulaşıyor.

Çarşı Lokantası telefon ve sosyal medya üzerinden müşterilerinden sipariş alarak paket servis ve gel-al hizmeti veriyor. Kandıra merkezde bulunan ev yemekleri sektöründe aile işletmesi olarak 6 yıldır hizmet veren Çarşı Lokantası Covid-19 Pandemi Sürecinde alınan tedbirler kapsamında Bakanlık kararı üzerine Paket Servis ve Gel al hizmetine başladı.

İşletmecisi Burcu Bayram sosyal medya üzerinden yayınlamış olduğu günlük menüleriyle ve yemek tarifleriyle Kandıra’da ilgi odağı oldu. Siparişlerinin büyük çoğunluğunu sosyal medya hesabı üzerinden karşılayan Çarşı Lokantası, sabah 10:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız