Şeker, Gazeteciler Günü'nü kutladı

21 Ekim 2018 Saat: 09:33
Şeker, Gazeteciler Günü'nü kutladı
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesi ile tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutladı.

Halkın tarafsız ve doğru haber kaynakları ile bilgilendirilmesi noktasında özveri ile çalışan gazetecilere önemli görev ve sorumlulukların düştüğünü ifade eden Kocaeli Milletvekili Şeker, sözlerinin devamında “ Gazetecilerimiz, imkan ve şartlar ne olursa olsun sorumluluklarını ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için fedakarlık yapmaktan kaçınmayan, toplumumuzu oluşturan bireylere doğru bilgi ve haber akışını sağlama noktasında önemli misyona sahip kimselerdir. Bu sebeple emektar gazetecilerimizin ortaya koymuş oldukları çabalar, hiç kuşkusuz takdire şayandır” ifadelerine yer verdi.

GAZETECİLERİMİZ VESAYETÇİ SİSTEME BOYUN EĞMEDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker sözlerini, “Gazetecilerimiz gerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda  ‘ Dünya 5’ten büyüktür!’ diyerek mazlumların yanında durduğunda gerekse de 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin maruz kaldığı hain darbe girişiminde millet iradesini hiçe sayan vesayetçi anlayışlara artık itibar etmeyerek üstlerine düşen görev ve sorumlulukları layıkı ile yerine getirmişlerdir. Bununla beraber AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu güne dek gazetecilerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde attığı adımlar ulusal ve yerel medyamızın gelişimi açısından da önemli bir rol oynamıştır” ifadeleriyle sonlandırdı.

EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker , “Vatandaşlarımıza hızlı ve doğru haber iletmeyi ilke edinerek çalışmalarını sürdüren yerel ve ulusal basın mensuplarımızın, geçmişten günümüze emeği geçen yazılı, görsel ve işitsel basın çalışanlarımızın ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü ‘ en içten dileklerimle kutluyor, doğru ve tarafsız haber yapma yolunda gece gündüz özveriyle yaptıkları çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.. 







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız