Seferihisar'da deniz taştı: Tsunami oluştu

31 Ekim 2020 Saat: 01:20
Seferihisar'da deniz taştı: Tsunami oluştu
İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem deprem sonrası deniz de taştı. Tsunamiyi andıran görüntüler vatandaşlar tarafından kaydedildi.

İzmir’in Seferihisar ilçesine meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem başta İzmir olmak üzere çevre illerde ve İstanbul’da büyük panik yarattı.

VATANDAŞLAR ÇATIDA MAHSUR KALDI

İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem deprem sonrası deniz de taştı. Tsunamiyi andıran görüntüler vatandaşlar tarafından kaydedildi. Görüntüleri kaydeden vatandaşların çatılarda mahsur kaldığı bilgisi geliyor.

ULAŞILAMAYAN BALIKÇILAR VAR

Deniz suyunun yükselmesi sonucu sahil bölgelerini su bastı, irtibat kurulamayan balıkçılar var. Yardım ekipleri, trafikte yoğunluk yaratılmaması için çağrı yapıyor.

İZMİR VALİSİ: KISMİ TSUNAMİ

İzmir Valisi Köşger: İlçelerimizden sıkıntı intikal etmedi, Seferihisar'da kısmi bir tsunami oldu. Orada bir vatandaşımızın yaralandığı bilgisi var.

AFAD'DAN HAYATİ DEPREM UYARISI

AFAD, İzmir açıklarında meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma ve ilk yardım ekipleri bölgeye ivedilikle gönderildiğini duyurdu.İzmir'in yanı sıra çevre illerden de personel ve araçlar destek amacıyla bölgeye sevk edildi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız