Muhtarlar, Vali Yavuz'a gitti!

22 Ekim 2020 Saat: 00:27
Muhtarlar, Vali Yavuz'a gitti!
Kocaeli Valiliği koordinasyonunda 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Komitesi tarafından hazırlanan kutlama programı çerçevesinde muhtarlar Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete; Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy ve KBB Muhtar İşleri Daire Başkanı Numan Balaban ile birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Erol Sert olmak üzere 12 ilçeden 24 muhtar katıldı.

YAVUZ: HALKA EN YAKIN SİZLERSİNİZ
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, özellikle pandemi sürecinde yapılan çalışmalar nedeniyle muhtarlara teşekkür etti. Yavuz, “Sizlerden beklentimiz; bütün muhtar arkadaşlarımızı sahada daha aktif görmek istiyoruz. Çünkü halka en yakın olan sizlersiniz, bu yüzden sizlerden yardım bekliyoruz, mahallelerinizi kontrol edin. Bu işleri sadece emniyet ve jandarmaya bırakırsak olmaz. Bu yaşadığımız süreç içerisinde birbirimizle çok daha sıkı bir iş birliği içerisinde olacağız.” dedi.

EFE: SAYIN VALİM BİR FARKLILIK OLUŞTURDU
Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe de, Vali Yavuz’un Kocaeli için bir farklılık oluşturduğuna mahallesine yaptığı ziyarette yakından tanık olduğunu belirtti. Efe, “Sayın Valimiz ile birlikte, mahallemde genç yaşlı, çoluk çocuk ayırmadan, sokak sokak hiçbir kapıyı es geçmeden selamlayarak, hal hatır sorarak gönüllere dokunduğumuz bir gezi programı gerçekleştirdik. Ben burada huzurlarınızda halkımıza göstermiş olduğu sevgi, ilgi ve şefkat nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız