Muhtar Yaşar koltuğunu Acun’a bıraktı

23 Nisan 2019 Saat: 23:43
Muhtar Yaşar koltuğunu Acun’a bıraktı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı Barış Yaşar koltuğunu Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Hayrunnisa Acun’a teslim etti.

Türk milletinin iradesini, azmini, kararlılığını ve cesaretini simgeleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Hayrunnisa Acun, muhtarlık binasına gelerek Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı Barış Yaşar’ı makamında ziyaret ettiler.  Muhtar Yaşar kısa bir sohbetin ardından koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Hayrunnisa Acun’a bıraktı.

Temsili Muhtar Acun, Döngelli Mahallesine yapmayı düşündüğü projeleri tek tek anlattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günde gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı Barış Yaşar, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Muhtarlık görevini 23 gündür sürdüren Çiçeği burnunda Kandıra’nın en genç muhtarı Barış Yaşar, bugün bir ilke imza attı. Minik misafiriyle hatıra fotoğrafı çektiren Muhtar Yaşar, Hayrunnisa Acun’a hediye takdim etti. 









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız