Kocaelispor’da Mali Genel Kurul tamam!

12 Eylül 2020 Saat: 22:24
Kocaelispor’da Mali Genel Kurul tamam!
Kocaelispor’da Mali Olağan Genel Kurul Interteks Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Çoğunluğun aranmadığı mali genel kurulda yeşil siyahlıların geride bıraktığımız sezonun mali tabloları oy birliği ile ibra edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılan mali genel kurula aidatını ödeyen 1001 üyeden 124 üye katıldı.  Mali Genel Kurul Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturulmasıyla başladı. Divan Başkanlığı’na Sinan Üner, yardımcılığına Özlem Feyzioğlu, Katip Üyeliği’ne ise Azize Karaaslan oy birliği ile seçildi.

İBRALAR TAMAM
Divan heyetinin belirlenmesinin ardından genel kurul saygı duruşunda bulunulmasında ve İstiklal Marşı’nın okunmasının başladı. Yönetim kurulunun idari, mali, faaliyet ve sportif raporları ile denetim, sicil ve disiplin kurulu raporlarının ibra edildiği genel kurula Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın saat 12.06’da katıldı. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KASKF Başkanı Murat Aydın, eski başkanlar Muammer Çelik ve Rafet Kırgız da genel kurulda yer aldı.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR
İbraların ardından Kocaelispor Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez teşekkür konuşması yaptı. Üzülmez, Büyükakın’a ve transferin açılma sürecinde kendisine kendilerine destek veren eski teknik adam ve futbolculara şükranlarını iletti, kendilerine zorluk çıkaranları da anmadan edemedi. Üzülmez konuşmasının sonlarında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de olmak üzere tüm belediye başkanlarına da teşekkür etti, bu sene yönetimde görev yapan isimlere plaket verdi. 

5 ESKİ 11 YENİ
Başkan Hüseyin Üzülmez mevcut yönetimden 5 isim, Murat Barış, İsmail Araç, Tuncay Arıcan, Zeynel Abidin Akyol ve Bekir Halefler ile yola devam edecek. Yeni yönetimin diğer isimleri ise Yunus Merttürk, Engin Koyun, Emrah Baylan, Ömür Öztürk, Vural Yıldız, Abdulkadir Yılmaz ve Av. Harun Kaya olacak. Mali Genel Kurul’un 12. maddesinin gündemden kaldırılması ile Seçimli Olağan Genel Kurul bugün (Pazar) Interteks Fuar Merkezi’nde çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak ve kongre saat 11.00’de başlayacak.

KOCAELİSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ
MEVCUT YÖNETİMDEN

Hüseyin Üzülmez (Başkan)

Murat Barış

İsmail Araç

Tuncay Arıcan

Zeynel Abidin Akyol

Bekir Halefler

YENİ YÖNETİCİLER
Yunus Merttürk

Engin Koyun

Mehmet Yaşar

Emrah Baylan

Ömür Öztürk

Vural Yıldız

Abdulkadir Yılmaz

İsmail Parlak

Önder Karakaş

Ekrem Can

Av. Harun Kaya








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız