Kocaeli'de 5 gün boyunca hava nasıl olacak?

4 Aralık 2020 Saat: 15:04
Kocaeli'de 5 gün boyunca hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli hava durumu tahmini raporunu yayınladı. 5 günlük hava tahmin raporuna göre kentimizde haftaya salı yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre haftaya güzel havalar geride kalarak Kocaeli’ye salı günü yağmur tekrardan geliyor.

Bugün parçalı bulutlu olan hava en düşük 11 derece olarak tahmin edilirken en yüksek ise 19 derece olması bekleniyor. Yarın ise en düşük 13 olması beklenen havanın en yüksek sıcaklığı yine 19 olması beklenirken havanın da parçalı bulutlu olacağı kaydedildi. Pazar günü yine parçalı bulutlu olacağı kaydedilen havada en düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olarak tahmin edildi.

HAFTAYA YAĞMUR GELİYOR

Pazar gününün ardından tekrardan bozan havada Pazartesi günü havanın çok bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların düşmeye başlayacağı Pazartesi günü ise hava en düşük 11, en yüksek ise 17 derece olacak. Tahminlere göre Salı günü ise Kocaeli’ye tekrardan yağmur geliyor. Sıcaklık ise en düşük 12 derece olarak tahmin edilirken en yüksek ise 16 derece olacak.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız