Kocaeli Polisi Tek Tek Durdurup Kontrol Ediyor

29 Mart 2020 Saat: 19:52
Kocaeli Polisi Tek Tek Durdurup Kontrol Ediyor
İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile şehirlerarası otobüs seferlerinin dün saat 17.00 itibarıyla valilik izniyle yapılabileceğinin açıklanmasının ardından Kocaeli'nin giriş ve çıkışlarında denetimler yapılı

Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler kapsamında dün saat 17.00'den itibaren şehirlerarası otobüs seferlerinin yapılabilmesi için seyahat izni gerekiyor. Ayrıca taksi ve benzeri araçların ya da internet tabanlı uygulamalar vasıtasıyla şahsi araçların şehirlerarası toplu ulaşım aracı olarak kullanılmasına da izin verilmiyor. Bu kapsamda trafik polislerinin Kocaeli'nin giriş ve çıkışlarında denetime başladı.

Denetimlerde vatandaşların seyahat izin belgeleri ve sağlık durumları kontrol ediliyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kartepe Özdilek tesisleri karşısına, Gebze D-100 üzeri Mc Donalds yanına, Karamürsel Misli Çeşme mevkiine, Sakarya-Sapanca girişine, Körfez turnikelere, İzmit Kandıra turnikelere ve Gebze turnikelere uygulama noktaları oluşturularak şehrin tüm girişlerinde toplam 7 noktada 24 saat esasına göre gerekli kontroller yapılıyor.

Denetim noktasında bekleyen 112 Acil Sağlık ekipleri de durdurulan toplu taşıma araçları ve otomobillerdeki vatandaşların ateşini ölçüyor.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız