“Kesikbaş” Kandıra’da Çekildi

21 Ekim 2018 Saat: 05:21
“Kesikbaş” Kandıra’da Çekildi
Sinema ve TV dünyasından birçok ünlü oyuncunun yer alacağı “Kesikbaş” isimli sinema filmi Kandıra ve köylerinde çekildi.

Yaklaşık 6 aydır çok yoğun çalışmalar yapılan uzun süredir üzerinde ön hazırlık ve proje hazırlığı yapılan, yapımcılığı Akın Gülay yönetmenliğini Burak Çelik'in yapacağı Kesikbaş isimli sinema filmi Kandıra ve köylerinde çekildi, 25 Eylül’de çekimlerine başlanan filmin toplam çekim süresi 20 gün sürdü.

Yönetmenliğini Burak Çelik'in yapacağı film korku ve gerilim türündeki olacak filmin hikayesinde gazetecilik bölümü okuyan 4 arkadaştan Emel’in evine bir zarf gelir bu zarf ile beraber bu 4 arkadaşın hayatı bir daha dönüşü bile olamayan bir yola girer 4 arkadaş nereye ve niçin bile gideceklerini anlamadıkları bu yolda bakalım başlarına neler gelecek.

Film' in çekimleri toplamda 20 gün sürmesi planlanırken filmin tamamının Kocaeli'de çekilmesi, Kandıra ve Kocaeli için iyi bir reklam olacak. Film Aralık ayında tüm Türkiye’de ve Azerbaycan, Almanya, Yunanistan, Gürcistan’da aynı tarihte vizyona girmesi bekleniyor.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız