Kerpe'de Veteriner hekim buz gibi suya girip köpeği kurtardı

19 Kasım 2020 Saat: 21:11
Kerpe'de Veteriner hekim buz gibi suya girip köpeği kurtardı
Kandıra Kerpe'de boğulma tehlikesi geçiren köpeği, veteriner hekim Behice Sinem Öçal kurtardı

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan veteriner hekim Behice Sinem Öçal, tatil için Kandıra Kerpe'deki yazlığına geldi. Bugün öğleden sonra alışveriş için markete gittiği sırada vatandaşların denizde boğulma tehlikesi geçiren köpeğin kurtarılması için yardım istediklerini fark etti. Öçal, kıyafetleri ile hiç düşünmeden denize girerek köpeği kurtardı. Büyük fedakarlık örneği gösteren Öçal, suda şok geçiren köpeği, yakın bir restorana götürerek sobanın yanında ısınmasını sağladı.

Yaşanan anlar hakkında konuşan veteriner hekim Öçal, "Kandıra'ya yazlığımıza ailece tatile geldik. Öğleden sonra market alışverişi yapmak için dışarıya çıktım. O sırada bir kaç kişi denizde boğulma tehlikesi geçiren köpeğin kurtarılması için yardım çağırıyorlardı.

Çünkü hayvan suyun altına giriyordu. Ben de dayanamadım kıyafetlerimle suya girip köpeği kurtardım. Yakın bir restorana sobanın yanına götürdük. Kuruladık. Kulağında küpesi vardı. Böyle durumlarda yardımcı olmak gerekiyor" şeklinde konuştu. Ardından çevrede bulunan vatandaşlar fedakarlık örneği göstererek köpeği kurtaran veteriner hekim Behice Sinem Öçal'a teşekkür etti.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız