Kazada yaralanan Soner Aydın hayatını kaybetti

12 Ekim 2020 Saat: 00:55
Kazada yaralanan Soner Aydın hayatını kaybetti
Kandıra'da 10 gün önce bir aracın çarpıp kaçması sonucu ağır yaralanan ve önce Kandıra Devlet Hastanesine, ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Soner Aydın (44), akşam saatlerinde fenalaşarak yaşamını yi

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Kandıra İlçesi Kandıra Devlet Hastanesinde temizlik personeli olarak çalışan ve Kandıra Koca Bayramlar Köyünde ikamet eden Soner Aydın (44), 01 Ekim günü akşam saatlerinde işten çıkıp evine gitmek üzere yola koyuldu.   Köyüne gelen ve araçtan inen işitme engelli Aydın, karşıdan karşıya geçmek isterken hususi bir otomobil kendisine çarptı. Aydın kanlar içerisinde yola savrulurken, çarpan sürücü ardına bakmaksızın olay yerinden kaçtı.

SÜRÜCÜ KAÇMIŞTI

Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıyı alarak Kandıra Devlet Hastanesine kaldırdı.  Vücudunun pek  çok yerinde  kırıklar oluşan  Aydın’ın tedavisi sürerken, kendisine çarptıktan sonra kaçan   ve 70’li yaşlarda olduğu öğrenilen sürücü  ise,  kaza esnasında    olayı gören diğer sürücülerin  plakasını bildirmesi  sonucu  yakalanarak gözaltına alındı. İsmi ve araç plakası öğrenilemeyen sürücünün kaza sonrası korkup kaçtığını söylediği ileri sürüldü.

YASA BOĞDU

Kaza sonrası tedavi gördüğü hastaneden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Aydın,  durumu iyiye gittiği düşünülürken,  akşam saatlerinde aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi Tekçatı Engelliler Dernek üyesi olan Aydın’ın, . geçirdiği kazadan  10 gün  sonra ölüm haberi yakın dost ve akrabalarını yasa boğdu. Aydın’ın cenazesinin yapılan adli işlemler sonrası ailesine teslim edileceği öğrenilirken, cenaze bilgileri tam olarak netleşmedi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız