Kandıra'nın köylerinde çekilen film çok yakında vizyonda

5 Mayıs 2019 Saat: 16:35
Kandıra'nın köylerinde çekilen film çok yakında vizyonda
Sinema ve TV dünyasından birçok ünlü oyuncunun yer aldığı “Cin Deresi” isimli sinema filmi Kandıra ve köylerinde çekilmeye devam ediyor. Filmin kısa süre içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Yaklaşık 4 aydır çok yoğun çalışmalar sonrası yapılan uzun süredir üzerinde ön hazırlık ve proje hazırlığı yapılan, yapımcılığını ve yönetmenliğini Kandıralı Burak Çelik'in yapacağı Cin deresi sinema filmi çekimleri önceki gün başladı.

YÖNETMEN BURAK ÇELİK
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Burak Çelik'in yapacağı film korku ve gerilim türünde olacak. Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucunda yaklaşık 4 aylık senaryo ve ön hazırlık çalışması ile hazırlandı.

KANDIRA BAĞIRGANLI’DA BAŞLADI
BMS film yapım dağıtım şirketi tarafından yapımlarına başlanan korku türündeki “cin deresi” sinema filminin çekimleri önceki gün Kandıra Bağırganlı’da başladı. Toplamda 10 gün daha sürmesi beklenen filmin oyuncu kadrosunda ise bir çok genç sanatçı ve tecrübeli sinema sanatçılarından Bora Altınışık, Kenan Balık ,Gülçin Yıldız , Sude Akarsu , Duran Gebeş gibi İsimler yer alıyor.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız