Kandıralı Berkay Milli takımda

25 Mayıs 2018 Saat: 02:28
Kandıralı Berkay Milli takımda
Stuttgart'ta oynayan Kandıralı hemşerimiz 20 yaşındaki Berkay Özcan, A Milli Takım’ın İran, Tunus ve Rusya maçları aday kadrosuna dahil edildi.

Almanya'nın VfB Stuttgart kulübünde oynayan Kandıralı hemşerimiz Berkay Özcan, A Milli Takım'ın İran, Tunus ve Rusya maçları aday kadrosuna dahil edildi.

20 yaşındaki futbolcu, daha önce 2 kez Ümit Milli, 13 kez de 19 Yaş Altı Milli Takım formalarını giydi ve U19 düzeyinde 5 gol kaydetti.

Futbola Stuttgart altyapısında başlayan Berkay, 2016'da A Takıma yükseldi. Bu sezon Tayfun Korkut'un öğrencisi olan '10 numara', 24 maça çıktı, 1 gol atıp 4 asist kaydetti.

Berkay Özcan, Milli Takım kadrosuna alındı!

Almanya’da doğan ve şuan da Stuttgart’ta yaşayan Berkay Özcan, Kandıra Beylerbeyi Mahallesi’nden Ormancı lakabıyla tanınan Kamil Özcan’ın torunu. Kandıra’da doğup büyüyen ve uzun yıllar ilçede esnaflık yapan Camcı Osman lakabıyla tanınan Osman Özcan ve Mualla Özcan çiftinin oğlu. 

Berkay Özcan 6 yaşındayken babamsı spora yazdırmış. Önce bir köy takımında başlamış. Sonra Karlsruhe’ye yükseldi. O da büyük bir takım Almanya’da. Oradan Stuttgart’a transfer oldu ve 4 yıldır  orada oynadı. A Takım’da 31 numara formayla forvet arkası oynadı. Aynı zamanda U-16’dan bu yana Milli Takım’da oynadı. Şimdi A Milli Takım'ın İran, Tunus ve Rusya maçları aday kadrosuna dahil edildi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız