Kandıralı avcılar sezonu açtı

7 Ağustos 2019 Saat: 11:55
Kandıralı avcılar sezonu açtı
Kandıra Avcılar Derneği, 2019-2020 yılı av sezonunu Uçbeyi tepesinde düzenlediği bir törenle açtı. Festival tadında organize edilen şenlikte avcılar birbirleri ile yarıştı, dereceye girenler ödül aldı.

Kandıra Avcılar Derneği, 2019-2020 yılı av sezonunu Uçbeyi tepesinde düzenlediği bir törenle açtı. Avcıların yoğun katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Kandıra Avcılar Derneği Başkanı Vedat Yiğitoğlu, yeni av sezonunun hayırlı olmasını dileyerek, “Bıldırcın, Üveyik ve Domuz avı artık serbest. Tüm avcılarımıza kazasız belasız bol avlar diliyorum amacımız birlik ve beraberlik içerisinde atış yapmak ve bu atışları bir müsabaka ortamında gerçekleştirmek. Şenliğimizde çekilişler düzenledik. Dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim ettik. Başta Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan olmak üzere şenliğimizi destekleyen ve katılan herkese teşekkür ederim” dedi

 

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Adnan Turan, her sene düzenlenen avcılar şenliği etkinliklerine katılımın daha fazla olduğunu belirterek, “Kandıra Belediyesi olarak ata sporlarımız olan güreş, avcılık, okçuluk gibi spor dallarına desteklerimiz sürecek. Trap atışları kapsamında güzel ve çekişmeli bir final oldu. Akçakoca Bey’in torunları olan Kandıralılar bilgi yarışmasında, münazara yarışmasında, sportif faaliyetlerde ve birçok alanda, her açıdan başarılılar. Bugün gördük ki atıcılıkta da güzel dereceler elde edildi. Katılımcı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mevlid-i şerif okunarak dualar edildi ve törene katılan avcılara yemek ikramında bulunuldu. Ardından trap atışı yarışması yapıldı. Çekilişle çeşitli av malzemelerinin hediye edildiği açılış programı, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerin verilmesiyle sonlandırıldı.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız