Kandıra'da coşkulu kutlama

19 Nisan 2019 Saat: 12:01
Kandıra'da coşkulu kutlama
Turizm Haftası, Kandıra'da coşkulu bir törenle kutlandı. Kutlamada, Kandıra'nın doğal güzellikleri de anlatıldı

Kandıra'da Turizm Haftası, Namazgâh Kültür Merkezi’nde kutlandı. Programa Kaymakam Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Adnan Turan, Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı, Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, kurum müdürleri, turizm işletmecileri ve muhtarlar katıldı.

 

VİDEO İZLETTİRİLDİ

Program Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Atış’ın konuşması ile başladı. Kandıra'nın doğal güzelliklerinin sergilendiği tanıtım videosu sunumu izlendi. Ardından Kerpe Mahallesi Muhtarı ve Turizm İşletmecisi Adnan Dursun, emekli öğretmen ve Nar Köy İşletmecisi Nardane Kuşçu, İlçemizde Dalga Sörfü faaliyetinde bulunan Tolga Hadimoğlu, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yedigöller Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan konuşmalarını yaptı.

 

İKRAMLARLA BİTTİ

Program Kaymakam Mehmet Ünal’ın, turizm cenneti ilçemiz için turizmin ne kadar önemli olduğunu ve bunun sunduğu fırsatlar ile üzerimize düşen sorumlulukları belirten konuşmaları ile devam etti. Kutlama programı, öğretmenlerin hazırladığı Öğretmenler Halk Oyunları Gösterisi ve Kefken Okulları Öğrenci Korosunun gösterisi ve sonrasındaki ikramlarla son buldu.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız