Kandıra'da çekilen film 12 Temmuz’da vizyonda

26 Haziran 2019 Saat: 00:41
Kandıra'da çekilen film 12 Temmuz’da vizyonda
Kandıra’nın köylerinde çekilen, sinema ve TV dünyasından birçok ünlü oyuncunun yer aldığı “Cin Deresi Müsfer” isimli sinema filmi, 12 Temmuz Cuma günü itibari ile vizyona giriyor

Geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında çekimleri Kandıra Bağırganlı ve çevre köylerinde gerçekleştirilen “Cin Deresi Müsfer”  sinema filminin tüm post prodüksiyon çalışmaları tamamlandı ve yapımcı firma olan BMS Film tarafından geçtiğimiz gün Türkiye ve Avrupa vizyon tarihi açıklandı. “Cin Deresi Müsfer” sinema filmi 12 Temmuz Cuma günü itibari ile tüm Türkiye’de sinemalarda olacak. 

MERAKLA BEKLENİYOR
Film aynı zamanda Türkiye’nin yanı sıra Azerbeycan’da da sinema seyircisi ile buluşacak ve 2019 Ağustos ayında İtalya Venedik’te düzenlenecek olan Uluslararası Venedik Film Festivali’nde international film markette Avrupalı yapımcı ve yönetmenlerle buluşacak.12 Temmuz’da vizyona girecek film şuanda bir çok sinema sitelerinde ve sosyal medyada  2019’un en çok beklenen yerli korku filmleri listelerine girmeye başardı. Filme Kocaeli’de ve Türkiye genelinde yoğun ilgi olması bekleniyor.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız