Kandıra’dan tarihi mesaj: Tek bayrak tek millet

14 Ekim 2020 Saat: 01:50
Kandıra’dan tarihi mesaj: Tek bayrak tek millet
Türk bayrağına tutkusuyla bilinen iş adamı Abdin Öztürk, Total'e dönüştürdüğü Kandıra Yolu'ndaki Akme Petrol istasyonuna dev bayrak çekti. Bu bayrakta Türk ve Azeri bayrağı birlikte dalgalandı.

Türk bayrağına tutkusuyla bilinen iş adamı Abdin Öztürk, Total'e dönüştürdüğü Kandıra Yolu'ndaki Akme Petrol istasyonuna 38 metre uzunluğundaki direğe 100 metre kare olan Türk ve Azeri bayrağı birlikte dalgalandı.

Akaryakıt alanında, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyetlerini sürdüren Öztürk Grup, rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı şanlı bayrağımıza olan sevdasıyla tanınıyor. Öztürk Grup’un göndere çektiği Türk bayrakları, ilimizin farklı bölgelerinde dalgalanıyor. Vatan ve bayrak sevgisiyle dolu olan Öztürk ailesi, Total'e dönüştürdüğü Kandıra Yolu'ndaki benzin istasyonunda Türk ve Azeri bayrağını birlikte dalgalandı.

TEK BAYRAK TEK MİLLET

Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk'ün Kandıra Yolu'ndaki Akme petrol istasyonunda göndere çektiği bayrak törenine Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli eski İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane de yer aldı. 

3 GÜN GÖNDERDE KALACAK

Türkiye ve Azerbeycan bayrağının göndere çekilmesi esnasında düşüncelerini paylaşan Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk'ün, "Biz Azerbeycan ile her zaman iki devlet tek millettik. Yeri ve zamanı geldiğinde bir bayrak altında tek devlet tek millet olmasını da biliriz. 3 gün gönderde kalacak olan Türk ve Azeri bayrağın anlamı budur" dedi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız