Kandıra’dan Çok Önemli Galibiyet: 2-0

21 Ekim 2019 Saat: 07:22
Kandıra’dan Çok Önemli Galibiyet: 2-0
1.Küme C Grubu’nda zirve yarışı yapan takımların maçları vardı. Kandıra Gençlerbirliğispor, sahasında konuk ettiği Arslanbey Organize Sanayispor’u 2-0 yendi. Lider Dilovası Belediyespor da, Yenimahalle’yi 5-2 ile geçti.

Geçen hafta sahasında Dilovası Belediyespor’a 1-0 yenilen, liderliği rakibine kaptıran Arslanbey Organize Sanayispor, önceki günde Kandıra deplasmanından puansız ayrıldı. Kandıra Gençlerbirliğispor, sahasında oynadığı maçta Burak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında Kandıra’dan Uğur Tekin kırmızı kart gördü, ev sahibi ekip 10 kişi kaldı. Kandıra Gençlerbirliğispor, 10 kişi mücadele ettiği ikinci yarıda Burak ile bir gol daha buldu, karşılaşmayı 2-0 kazandı. Arslanbey Organize Sanayispor ise üst üste ikinci maçından da mağlup ayrıldı.

1.Küme C Grubu’nda sezona çok iyi başlayamayan ligin yeni takımı Çayırtepe Gençlikspor, önceki akşam M.Ali Kağıtçı Stadı’nda Ç.Fatihspor’u konuk etti. 3 puanla düşme hattında bulunan Mavi-Yeşilli ekip, rakibini 3-2 yendi, bu sezon ikinci galibiyetine ulaştı. Bu gruba dahil bir diğer maçta da 7’er puanlı Bahçecikspor ile Uzunçiftlikspor kozlarını Bahçecik Stadı’nda paylaştı. Bahçecik, 1-0 geriye düştüğü maçta 90+5’de Emir Erol’un penaltı golüyle çok önemli 3 puanın sahibi oldu.

TOPLU SONUÇLAR

Çayırtepe Gençlik: 3 Ç.Fatihspor: 2

Dilovası Bel: 5 Yenimahallespor: 2

Kandıra Gençlerbirliğispor: 2 Ars.Org. Sanayi: 0

Bahçecikspor: 2 Uzunçiftlikspor: 1

Şirinköyspor: 3 Kirazpınarspor:0 (H)

HAFTANIN MAÇLARI

Ars.Org.Sanayi-Uzunçiftlik

Yenimahalle-Kandıra Gençlerbirliğispor.

Ç.Fatihspor-Dilovası Bel.

Şirinköyspor-Çayırtepe Gençlik

Bahçecik-Kirazpınarspor








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız