Kandıra’da yeni ulaşım düzeni

16 Ekim 2020 Saat: 00:45
Kandıra’da yeni ulaşım düzeni
Kandıra’daki ulaşımın iyileştirilmesi, pandemi sürecinde toplu taşıma konularının değerlendirilmesi ve ilçeye yeni seferler konulması, mevcut seferlerin saat dilimleri düzenlenen ortak toplantıda ele alındı.

Kandıra’daki ulaşımın iyileştirilmesi, pandemi sürecinde toplu taşıma konularının değerlendirilmesi ve ilçeye yeni seferler konulması, mevcut seferlerin saat dilimleri düzenlenen ortak toplantıda ele alındı. Kandıra Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Çelebi, Toplu Taşıma Şube Müdürü Salih Mülayim ve Planlama Şefi Bülent Güzel katıldı.

DAHA GÜZEL TOPLU TAŞIMA HİZMETİ
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın organize ettiği istişare toplantısında konuşan Turan, “Vatandaşlarımızdan hem bize hem de muhtarlarımıza gelen talepler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ile çalışmalar yürütüyoruz. Hemşerilerimize daha güzel bir toplu taşıma hizmeti sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Önceliğimiz toplu taşımada vatandaş memnuniyeti. Kandıra'mızda ulaşım alanında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız