Kandıra’da cinayet! Bahçevan, yöneticiyi vurdu

23 Mart 2020 Saat: 13:38
Kandıra’da cinayet! Bahçevan, yöneticiyi vurdu
Kandıra Kerpe Çamlıbel Konutları’nda site yöneticisi Mustafa Baygül, bahçıvan ile yaşadığı tartışma sonucu boynundan ve göğsünden vurularak ağır yaralandı. Baygül, hastanede yaşamını yitirdi

Kandıra Kerpe Çamlıbel Konutları’nda site yöneticisi olan Mustafa Baygül, yaz hazırlığı için sitede bahçıvan G.D. ile girdiği tartışmada, G.D.’nin silahını ateşlemesi sonucu boynundan ve göğsünden vurularak ağır yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Mustafa Baygül, ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Baygül, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma, ormanlık alanda G.D.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 

Alınan bilgi ve iddialara göre; Mustafa Baygül, yaz hazırlığı için bahçıvanlarla ile birlikte peyzaj çalışması yaparken G.D.’den çimlerin üzerine başkalarının basmaması için şerit çekmesini istedi. G.D., bu talebe karşılık olarak “Kimse basmaz” cevabını verince ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında G.D., belindeki silahı çıkararak Baygül’e ateş etti. Boynundan ve göğsünden yaralanan Baygül, kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Baygül, burada yaşamını yitirdi. Jandarma ise kaçan şahsı kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı. 

 









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız