Kandıra’da çekilen 'Semur 2' vizyonda!

6 Mart 2020 Saat: 08:52
Kandıra’da çekilen 'Semur 2' vizyonda!
BMS Film Yapım şirketinin sahibi Kandıralı Burak Çelik imzası taşıyan ve çekimleri Kandıra’da yapılan “Semur 2” 28 Şubat’tan itibaren vizyonda!

İLK filmi 2017 Ağustos ayında seyircisi ile buluşan ve seyirci tarafından büyük beğeni toplayan “Semur Şeytanın Kabilesi” adlı korku filminin devamı olma niteliğinde olan serinin 2. “filmi Semur 2” filminin çekimleri son olarak Kandıra ve Ağva'da tamamlandı. Film çekimleri İstanbul, Kocaeli ve Atina'da gerçekleştirilirken, filmin büyük bir bölümü Kandıra’nın Teksen Mahallesi’nde çekildi.

BURAK ÇELİK İMZALI

“Semur 2” adlı korku filmi, 2 farklı ülke ve 3 ulusal Büyükşehir’de çekilen ilk yerli korku filmi özelliğini taşıyor. 28 Şubat'ta tüm Türkiye’de sinema severler ile buluşan film, Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan'da da vizyonda olacak. Filmin Kandıra ve Kocaeli'nin Avrupai tanıtımına büyük katkı yapması bekleniyor. Filmin yapımcısı ve yönetmenliğini Kandıralı Burak Çelik üstlenirken, yardımcı yönetmen ise İtalyan Massimo Majjed ve ekibi üstlendi. Oyuncular ise Ülker su Osmanoğlu, Bora Altınışık, Furkan Karaca, Cansel Aydos, Erdi Korkmaz.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız