Kandıra Belediyesi de destek veriyor

19 Kasım 2020 Saat: 20:50
Kandıra Belediyesi de destek veriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ve Körfez Belediyelerinin ardından Kandıra Belediyesi de destek verdiğini açıkladı

Vatandaşların sağlıklı bir ortamda pandemi zamanını geçirmeleri adına evlerde, kamu kurum ve kuruluşlarında, parklarda, ibadethanelerde, okullarda ve tüm ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam eden Kandıra Belediyesi'nden filyasyon ekibine de destek geldi.

ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
Çalışmalar hakkında bilgi veren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, "Salgın ile mücadele etkin bir şekilde devam ediyor. Kış ayının yaklaşması ile birlikte vakaların arttığını görüyoruz. Tedbirlerin de daha sıkı bir şekilde uygulanması gerekiyor. Biz de bu çalışmalara 3 araç ile destek verdik. Daha önce de Vefa Destek hatlarımız ile hemşehrilerimizin hizmetkarı olmayı sürdürüyoruz. Filyasyon ekiplerinin daha etkili çalışması adına bu araçları Sağlık Müdürlüğü’ne teslim ettik. Hemşehrilerimiz ile birlik olup inşallah bu virüsün üstesinden geleceğiz. Vatandaşlarımızın maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarını aksatmadan sürdürmelerini rica ediyorum." dedi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız