İSU ilk iftarı Kandıra’da yaptı

25 Mayıs 2018 Saat: 02:50
İSU ilk iftarı Kandıra’da yaptı
İSU Genel Müdürlüğü’nün, kurum personeli arasında birlik beraberliği pekiştirmek, moral ve motivasyonu artırmak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği İftar programlarının ilki Kandıra’da gerçekleşti

Kandıra Ayyıldız Restoran’da gerçekleşen iftar programına, Genel Müdür Ali Sağlık, Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Uğur Susoy ve Sinan Sokur, daire başkanları, Kandıra Şube Müdürü Hakan Kocatürk ile 250 civarında personel ve aileleri katıldı. Genel Müdür Yardımcıları ve Kandıra Şube Müdürü Hakan Kocatürk’ün günün anlam ve önemine değinen selamlama konuşmalarının ardından söz alan Genel Müdür Ali Sağlık, Ramazan Ayı’nın açlık ayı değil aç olanı anlama, nefis muhasebesi yapmak için fırsat olan bir zaman dilimi olduğuna vurgu yaptı. İftar programına katılımlarından dolayı personele teşekkür etti. 

“İŞİMİZ HİZMETTİR”
İftar programında İSU’nun çalışmaları hakkında da bilgi veren İSU Genel Müdürü Sağlık şunları söyledi: “Geçmişte Kandıra’da birçok bölgeye su verilemiyordu. Evlerde su akmadığı için tankerler ile su taşımak zorunda kalıyorduk. Kurum olarak imkanlarımız ile bölgenin içme suyu ihtiyacını karşılamak adına Namazgâh Barajı’nı inşa ettik. Depolar yapıldı, içme suyu hatları yenilendi. Kandıra’mız hak ettiği hizmetleri aldı ve bundan sonra da almaya devam edecektir. Hizmet kervanımız en ufak bir yılgınlık göstermeden yoluna devam ediyor. Vatandaşlarımızın taleplerine karşı her zaman hassas olduk ve bundan sonra da aynı hassasiyeti sürdüreceğiz”. 

ÜÇ İFTAR DAHA OLACAK

Kandıra’da içme suyu, kanalizasyon, abonelik açısından herhangi bir sıkıntımız yok. Herkesin 7/24 suyu akıyor; barajda yeteri kadar suyumuz var. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz. Bu akşam burada orucun bize sadece bedeni aç bırakma mesajı vermediğine hep beraber tanıklık ediyoruz. Ramazan, bizi, aynı zamanda birlik beraberlik duygusuyla iftarlarda buluşturuyor. Bu duygularla ramazan ayınızı tebrik ediyor, bayrama da orucun maddi manevî hasadını yapmış olarak girmeyi diliyorum..” dedi.

PERSONELDEN TEŞEKKÜR

İftar programında; yöneticiler, çalışanlar ve çalışanların aileleri ikram edilen çaylar eşliğinde  geç saatlere kadar sohbet ettiler. İftara katılanlar; düzenlenen iftar programı için İSU Genel Müdürü Ali Sağlık başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

 








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız