İmamoğlu, destek talimatını makamda verdi

20 Ekim 2019 Saat: 07:07
İmamoğlu, destek talimatını makamda verdi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İmamoğlu, Genel Sekreteri Yavuz Erkut’a talimat vererek İzmit ile dayanışma köprülerini kurmalarını istedi.

Belsa Plaza önünde halka seslenmesinin ardından İzmit Belediye Başkanlığı makamına geçen İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i makamında ziyaret etti. Hürriyet’in makamında önemli açıklamalarda bulunan İmamoğlu, Genel Sekreter Yavuz Erkut’a tüm basının önünde İzmit ile bağ ve köprülerin kurulması için talimat verdi.

İmamoğlu, destek talimatını makamda verdi ile ilgili görsel sonucu

KARDEŞİNİZİ UNUTMAYIN

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Hürriyet, “Ekrem başkanı ve Bolu Belediye başkanlarımızı ağırlamaktan onur duyduk. İki belediye başkanımızın desteğini görmek bize güç verdi. Bir büyükşehir belediyesinin bizim yanımızda olması çok önemli. Birlikte çok güzel işler yapacağız. Tüm Türkiye’de halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışı ile insanımızın yüzünü güldüreceğiz. Burada onların bir kardeşi var bu kardeşlerini unutmasınlar” dedi.

İmamoğlu, destek talimatını makamda verdi ile ilgili görsel sonucu

DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ

Fatma Kaplan Hürriyet’in kendileri için ayrı bir öneminin olduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yıllar sonra İzmit’i kazanması çok önemli. Ayrıca bizim kapı komşumuz. Sıkı bir dayanışmanın içinde olacağız. Genel sekreterimiz burada benim yanımda. O İzmit’i de biliyor. O bağı ve köprüleri onlar kuracak. Kocaeli’de bir belediyemizin olması ve güçlü olması çok önemli. Ben tüm belediyelerin başarılı olmasını istiyorum. Çünkü demokrasi açısından yerel yönetimlerin başarısı çok önemli.

İmamoğlu, destek talimatını makamda verdi ile ilgili görsel sonucu

HAKSIZLIKLARIN KARŞISINDA OLACAĞIM

Türkiye’nin büyük kentlerinin başarılı olması Türkiye’nin istihdamında, kalkınmasında önemli rolü var. İstanbul’un kıymetini biliyorum, İstanbul’a en iyi dönemini yaşatmak için çaba göstereceğiz. İki seçimle göreve gelmiş bir belediye başkanıyım, ikinci seçim ülkenin demokrasi meselesi oldu. Sonuçta demokrasi kazanmıştır. İki seçimle gelmiş biri olarak bunun kıymetini biliyorum. Demokrasinin gelişmesi için olmam gereken her yerde olacağım. Varsa bir haksızlık, hukuksuzluk ona karşı mücadele edeceğiz” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız