İhtiyaç sahipleri için kermes açıldı

27 Nisan 2017 Saat: 10:07
İhtiyaç sahipleri için kermes açıldı
Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği ile Kandıra Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine yardım için düzenlediği kermes ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği’nin Kandıra Belediyesi ile birlikte düzenlediği gıda ve çeyiz kermesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan, İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı, Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Raif Yıldız, Diyanet-Sen Kandıra Temsilcisi Tuncay Yaşar, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KÖKEN’DEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKKÜR

Açılış öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıralı hayırsever vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.  Yardımlaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin büyük bereketler getireceğini vurgulayan Başkan Köken, “Öncelikle bu işe gönül veren, küçük de olsa katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gülsima Derneği ile birlikte düzenlediğimiz yardım kermesimizin gelirleri yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize ulaştırılacak” diye konuştu.

3 GÜN SÜRECEK

Ardından İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı tarafından okunan dualar ile birlikte ilçe protokolü tarafından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra kermesi gezen ilçe protokolü dernek üyelerinin emeği ile hazırlanmış el işi ürünlerine ve özellikle Kandıra bezinden yapılan ürünlere hayran kaldı. Ardından dernek tarafından davetlilere verilen kahvaltı ikramına geçildi. Dernek Başkanı Raif Yıldız, 28 Nisan Cuma gününe kadar sürecek olan yardım kermesine tüm Kandıra halkını davet etti.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız