Hikayeleri Güzel Okumak İçin Yarıştılar

21 Mayıs 2020 Saat: 02:29
Hikayeleri Güzel Okumak İçin Yarıştılar
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen 4. sınıflar arası etkin sesli okuma yarışması olan "Okumam Dillerde" bu sene koronavirüs nedeniyle öğrencilerin evlerinden çektikleri videolarla düzenlendi.

Öğrencilerin birbirinden güzel okuma performanslarını değerlendiren jüri üyeleri değerlendirmelerini videolar üzerinden yaptı. Bu yarışma, koronavirüs salgını olsa da sosyal etkinliklerin yapılabileceğini herkese göstermiş oldu. Ödüllerin dağıtımında İlçe Milii Eğitim Müdürü İhsan Özkan ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan da objektiflere poz verdi. Öğrencilerin sokağa çıkma serbestisinin olduğu 20 Mayıs 2020'de yapılan ödül törenlerinde, maskelerinin altına gizlenmiş de olsa öğrencilerin mutlulukları gözlerinden görüldü.

BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ
Öğrencilere hediyelerini evlerine kadar ulaştıran okul müdürleri olduğu gibi, hediyelerini almak için serbest zamanlarında okullarına yürüyen çocuklar da yok değildi. İlk üçe giren öğrenciler bisiklet, kupa ve madalya kazandılar. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere de akıl oyunları, katılım madalyası ve hikaye kitabı hediye edildi.

DERECEYE GİRENLER
Yarışmada dereceye girenler şu şekilde oluştu;
1- Berra Naz KOÇ (Kefken İlkokulu)
2- Medine KORKMAZ (Bozburun İlkokulu)
3- Taha GÜLDALI (Çamkonak İlkokulu)









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız