Genç Parti, Kocaeli’de teşkilatlanıyor

16 Ekim 2020 Saat: 00:39
Genç Parti, Kocaeli’de teşkilatlanıyor
Genel başkanlığını Cem Uzan'ın yaptığı Genç Parti, Kocaeli'de 5 ilçe kongresini gerçekleştirdi. 7 ilçenin kongre çalışmaları ise devam ediyor.

Genç Parti Genel Başkanlığı'na 7 Mayıs 2018 tarihinde Ankara’da yapılan olağanüstü büyük kongre ile yenden seçilerek siyasete dönüş yapan Cem Uzan, partisinin Türkiye’de teşkilatlarını yeniliyor. Kocaeli İl Başkanlığı'na ise İbrahim Altınoğlu’nu getirmişti. Yapılan il kongresinde Altınoğlu seçilmiş başkan olmuştu. Göreve gelen Altınoğlu hemen çalışmalara başladı. Kocaeli’de İzmit, Gebze, Karamürsel, Derince ve Körfez ilçelerinde genel kurul yaptı. Gölcük, Kandıra, Dilovası, Çayırova, Darıca, Başiskele ve Kartepe ilçelerinin kongre süreci ise devam ediyor.

BAŞARI ELDE ETMEK İSTİYORUZ
Parti teşkilatlanmaları hakkında konuşan Genç Parti Kocaeli İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, “Partimizin Genel Başkanı Cem Uzan, FETÖ’cü hakimlerden dolayı hükümlüdür. Aldığı cezalar var. Kendisi yeniden yargılanmak için talepte bulunmuştur. Yeniden yargılandığı takdirde hükmü düştüğünde seçim çalışmalarına başlayacak. Partimiz seçimlere katılma hakkını almıştı. Olası bir erken seçimde partinin genel başkanlığını Cem Uzan’ın abisi Murat Hakan Uzan yapacak. 52 ilde teşkilatlanmalar devam ediyor. Kocaeli de bunlardan biri. Hızlıca 12 ilçemizde kongrelerimizi tamamlayacağız. Erken seçimde iyi başarı elde etmek istiyoruz” dedi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız