Genç Kandıralılardan açıklama geldi!

20 Şubat 2020 Saat: 00:50
Genç Kandıralılardan açıklama geldi!
Genç Kandıralılar Derneği yaptığı açıklamasında Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın programa davet edildiğini söyledi.

Genç Kandıralılar Derneğinin düzenlediği halı saha turnuva finalinde Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın olmayışı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in birinci olan takıma kupayı vermesi eleştirilere sebep olmuştu. Derneğin yaptığı her programda ön planda olan İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Dernek hakkında "Hürriyet’e yakın" "Siyasi propaganda yapmasına imkân sağlıyor" iddialarını da beraberinde getirmişti. Gazetemiz tarafından yapılan habere istinaden açıklama yapan Genç Kandıralılar Derneği “ Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kandıra ve Kent protokolü etkinliğimizin açılışı ve final törenine davet edilmiştir” dedi.

İşte o açıklama;
Genç Kandıralılar Derneği kurulduğu günden bu yana ilke edindiği hizmet yolundan asla sapmadan gün geçtikçe bölge halkına, Kandıra'ya ve Kandıralılara verdiği hizmet ve kararlı duruşu ile halkımızın gözünde hak ettiği değere ulaşmıştır. Politikadan izole sivil toplum düşüncesinin hayat bulması için gereken her türlü çabayı derneğimiz kurumsal olarak göstermektedir. Ortaya koyduğumuz hizmet, etkinlik ve uygulamalar rutin hale gelmiş ve gelenekselleşmiştir. Kandıra’mızı, Kandıralıları ve Kandıralıların sahip olduğu kültürü, tarihi ve geleneği koruyup yaşatmayı ve gelecek kuşaklara aktarmayı amaç edinen Genç Kandıralılar Derneği'nin gizli bir ajandası, Kandıralılardan ve Kent Kamuoyundan sakladığı başkaca bir amacı bulunmamaktadır.

Duyarlı bir sivil toplum kuruluşunun sahip olması gereken bütün özelliklerin derneğimiz bünyesinde hayat bulması bizi rahatsız etmemektedir. Aksine tarafsız ve bağımsız olma özelliğimiz sayesinde her kişi, kurum ve düşünceye eşit yakınlıkta olabiliyoruz. Amacımıza ulaşmak, Kandıra’mızın sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel özellikleri gelecek kuşaklara aktarmak adına elimizden gelen bütün çabayı sarf etmekteyiz. Çabalarımızın ve çalışmalarımızın takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.

Geleneksel hale gelen "Genç Kandıralılar Halı Saha Ligi" etkinliğimizin bu yıl 6. sı düzenlendi. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kandıra ve Kent protokolü etkinliğimizin açılışı ve final törenine davet edilmiştir. 6 yıldır başarıyla organize edip nihayetlendirdiğimiz etkinliğimize ilk günden bugüne kadar Kandıra Belediye Başkanı davet edilmiştir. Ayrıca geçen yıl gerçekleştirdiğimiz 5. Genç Kandıralılar Derneği Halı Ligi etkinliğimize Sayın Adnan TURAN hem turnuvanın açılışına hem de final törenine katılım göstermiş ancak erken ayrılmak zorunda kaldığı için turnuvanın en centilmen takımına ödülünü takdim etmiştir. Bu yılda final müsabakasına Sayın Adnan TURAN derneğimiz tarafından davet edilmiştir. Aksini iddia eden basın mensubunun Sayın Adnan Turan’dan gerçeği öğrenebileceğini belirtmek isteriz. Çünkü Kandıra Belediye Başkanı organizasyona davet edilmedi iddiası asılsızdır.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız