Dursun Yılmaz’dan 25. Geleneksel Hindi İkramı

7 Ocak 2019 Saat: 13:51
Dursun Yılmaz’dan 25. Geleneksel Hindi İkramı
Kandıra esnaflarından eski il genel meclis üyesi Dursun Yılmaz, düzenlemiş olduğu 25. geleneksel hindi yemeğinde siyasileri ve STK’ları buluşturdu.

Kandıra esnaflarından eski il genel meclis üyesi Dursun Yılmaz, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu hindi ikramının bu yıl 25’ncisini gerçekleştirdi. Anbarlı Restoran’da gerçekleşen yemeğe AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Sami Çakır, Orman eski Bakanı Osman Pepe, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı, İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Koordinatörü Numan Balaban, İSU Kandıra Şube Müdürü Hakan Kocatürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener, AK Parti eski Kandıra belediye meclis üyesi Erkan İşler, Sağlık-Der Kandıra Temsilcisi Muhammet Buruş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

1995’DEN BU YANA

Programda konuşma yapan Dursun Yılmaz, “Orman eski bakanımız Sayın Osman Pepe, 1995 yılında Refah Partisi’nin il başkanı iken biz de il genel meclis üyeliğinde görevliydik. O yıllarda başlatmış olduğumuz ve her yıl geleneksel olarak sürdürdüğümüz hindi ikramımızın bu yıl 25’ncisini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Katılım sağlayan değerli büyüklerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Osman Pepe de programda kısa bir konuşma yaparak, “Biz buraya dost meclisine geldik. Kendilerine bu misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Samimi bir ortamda yenilen yemeğin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız