CHP’nin Kandıra adayı kim olacak?

18 Ekim 2018 Saat: 18:20
CHP’nin Kandıra adayı kim olacak?
CHP’de aday adaylık süreci yarın sona eriyor. Kandıra’da aday adaylığı için ismi geçen Kenan Evin, Hüseyin Acurman ve Volkan Bulgurcu sessizliğini korurken, kimin aday olacağı heyecanla bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 19 Ekim Cuma günü aday adaylık süreci sona eriyor. Ancak Kandıra’dan henüz aday adaylığını açıklayan ve başvuru yapan isim yok. Kulislerde ise 3 isim konuşuluyor.

Kandıra’nın köklü ailelerinden, Evin Petrol'un sahibi, daha önce 1984-1994 yılları arasında Kandıra belediye başkanlığı yapan, İZAYDAŞ eski Genel Müdürü tecrübesi ile üzerinde durulan güçlü isimlerden Kenan Evin, CHP il başkan yardımcısı olan ve Kandıra'da her kesim tarafından sevilen ve takdir edilen Kocaeli'nin en başarılı avukatlarından Hüseyin Acurman ve Kandıra ilçe esnaflarından CHP ilçe başkanlığına atanan genç siyasetçi Volkan Bulgurcu, il ve ilçe örgütü tarafından belediye başkanlığına yakıştırılıyor. Bu üç isimden hangisinin il ve ilçeden gelen teklifleri değerlendirerek adaylığını açıklayacağı merakla bekleniyor.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız