CHP Kandıra, halkın yanında

20 Kasım 2020 Saat: 21:44
CHP Kandıra, halkın yanında
CHP Kandıra İlçe Örgütü, halkın yanında olmaya devam ediyor.

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ve yönetimi, ilçe merkezi ve köylerde vatandaşların taleplerini yerine getirmek için var gücüyle çalışıyor. Merkezde örgütlenmeye, komisyon ve mahalle temsilcileri ile devam eden ilçe örgütü, köylerde de delegelerden gelen halkın talep ve istekleriyle çalışmaya devam ediyor.

TÜRK BAYRAĞINI YENİLEDİLER

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Teksen Mahallesi sakinlerinin talebiyle Atatürk büstü kaidesini yenileyen CHP Kandıra İlçe Örgütü, bu kez Avdan Mahallesi sakinlerinin talebiyle yıpranıp parçalanan Türk Bayrağını yeniledi. Kovid 19 salgınından dolayı zor günler geçiren birçok vatandaşın da yardımına koşan ilçe örgütü, vatandaşın her an yanında olarak takdir topluyor.

ÖRGÜTLENMEYE DEVAM

Sahalardan ayrılmayan Başkan Eyisabuncular, ilçe merkezini de yönetimdeki gençlere emanet etti. Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcıları Ahmet Demir, Serkan Açıkgöz, Alper Görgün ve mahalle temsilcileri sık sık toplantılar yaparak partiye yeni üye kazandırmaya devam ediyor. Parti yöneticilerinin başarılı çalışmaları CHP’ye gönül veren Kandıralılara da heyecan veriyor.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız