Çelik, “Kandıra’da iddialıyız”

22 Şubat 2019 Saat: 00:05
Çelik, “Kandıra’da iddialıyız”
Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, “Kandıra adayımız Ramazan Nural Arslan ilçede çok sevilen biri. Halkın yoğun desteğini alıyoruz. Kandıra’da iddialıyız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Nural Arslan ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile görüştü ve yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.Saadet Partisi üzerinde farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Çelik, “İttifaklarla yürüyen değil, kendi amblemiyle her ilçede seçime giren bir partiyiz. Saadet Partisi’nin CHP’yle yada farklı gruplarla yürüyen bir boyutu yok. Bizim üzerimize farklı unsurları yüklemek istiyorlar. Ama halkımız gerek Kandıra’da adayımız Ramazan Nural Arslan ile gerekse tüm ilçelerimizde ve Türkiye’de çıkardığımız adaylarla bu oyuna gelmeyecektir” dedi.

“YENİ BİR HİKÂYE BAŞLATACAĞIZ”

Kandıra’da iddialı olduklarını vurgulayan Çelik, “Kandıra topraktan ürün elde edilerek yaşanılan bir kent değil, daha çok toprağı satarak ayakta kalma mücadelesi veren bir ilçe haline döndü. Bu hem burada yaşayan insanı üzüyor hem bu manada siyaset yapan bizleri üzüyor. Bu nedenle Kandıra adayımız Ramazan Nural Arslan ile birlikte burada yeni bir hikâye başlatmak istiyoruz. Üretimi ön plana çıkarttığımız, devlet ve Büyükşehir imkânları ile birlikte kendi köylümüze sahip çıkacak çalışmalar yapmak istiyoruz. Özellikle bu bölgedeki ziraat ve hayvancılığı güçlendirerek farklı adımlar atacağız.O yüzden 31 Mart seçimlerini yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Ramazan kardeşimizle bu yola çıktık. Kendisi ilçede çok sevilen biri. Şimdiden halkın yoğun desteğini alıyoruz. Kandıra’da iddialıyız” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız