Büyükakın açıkladı… Kandıra yolu ne zaman yapılacak?

23 Ekim 2019 Saat: 01:25
Büyükakın açıkladı… Kandıra yolu ne zaman yapılacak?
Yıllardı duble yol yapılması gündemde olan Kanadura yolu ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın önemli bir açıklama yaptı

Kocaeli’de en fazla ölümlü kazanın yaşandığı yol, hiç kuşkusuz Kandıra Yolu. Yıllardır sayısız trafik kazasının meydana geldiği Kandıra yolunda çok sayıda kişi hayatını kaybetti veya yaralandı. Sürekli ölümlü kazaların meydana geldiği, adı bu yüzden “ölüm yolu”na çıkan Kandıra yolu ile bir türlü beklenilen çalışma yapılamadı. Kandıra yolu ile ilgili her seçim öncesi sürekli sözler verildi ama ortaya hiçbir çalışma çıkmadı.

Kandıra yolunun duble yol haline getirilmesi ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın önemli bir açıklama yaptı.  Kandıra yolunun ihalesi ile ilgili bir yerel gazeteye konuşan Başkan Büyükkaın, Terminal kavşağındaki çalışmanın tamamlanmasının hemen arından Kandıra duble yol çalışması ihalesinin yapılacağını dile getirdi. Terminal kavşağında uzun süredir devam eden çalışmada sona gelindiği ve çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız