Beşiktaşlılardan güzel hareket

6 Mayıs 2020 Saat: 19:37
Beşiktaşlılardan güzel hareket
Kandıra Beşiktaşlılar Derneği “Bir Elde Sen Ver” kampanyasıyla Ramazan ayı yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Kandıra Beşiktaşlılar Derneği, “Bir Elde Sen Ver” kampanyası düzenleyerek hayırsever vatandaşlardan topladıkları desteklerle Ramazan ayı yardım kolilerini oluşturdu ve ihtiyaç sahiplerine dağıttı. "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" anlayışıyla yola çıkan dernek yöneticileri, kampanyalarına destek verenlere de teşekkür etti. 

KAMPANYA DEVAM EDECEK

Dernek yöneticileri sosyal medyadan yaptıkları açıklamada, “Kandıra Beşiktaşlılar  Derneği olarak ‘Bir elde sen ver’ adı ile başlattığımız Ramazan ayı yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıtmış bulunuyoruz. Bu süreçte maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı, yapılan hayırlarımız kabul olsun. Kolilerin hazırlanmasında yardımcı olan Simpaş Market sahibi Sayın Caner Beye, market çalışanlarına, lojistik destek sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Adnan Turan’a ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bu sene itibariyle başlattığımız kampanyanın ilerleyen senelerde daha da artarak devam edeceğini ümit ve beyan etmenin sevinci ile hayırlı Ramazanlar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız