“Belediye haksız kazanç kapısı değildir”

21 Nisan 2019 Saat: 23:13
“Belediye haksız kazanç kapısı değildir”
MHP Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediye meclis üyesi İsmet Gürler, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

MHP Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediye meclis üyesi İsmet Gürler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

“Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. 'Ben' değil 'biz' diyeceğiz. Ama biz içindeki sayısız beni görmezden gelmeyeceğiz. Mert olacağız, namerde eyvallah etmeyeceğiz. Hukukun çizgisinden helalin yolundan asla savrulmayacağız. Millet sevdasından bir an olsun ayrılmayacağız. Çalışmaktan gocunmayacağız. Varsın birileri dedikodu yapsın, biz işimize bakacağız. Dikkat ediniz, belediye haksız kazanç kapısı değildir. Belediye partizanlık, yandaşlık, yağcılık, beleşçilik, bencillik, beş yıllık saltanat demek hiç değildir. Allah korkusu olmayan belediye yönetimlerinin sonu karanlıktır. Geçmişte bu yola sapanlar, aramızdan birer birer ayrılıp gitmişlerdir.”dedi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
BİRDANE22.04.2019 08:59

Katılmamak mümkün değil. Belediyeler haksız kazanç kapısı olamaz. Haksız kazanç kapısı olarak görenlerin durumunu görüyoruz bu gün. Sokağa çıkamıyorlar, halkın içinde gezemiyorlar.Haksız kazanca göz yumanlar da aynıdır. belediyeler bölge halkına hizmet kapısıdır.